VoenProm
» » » AxleTech International і Thales оголошують про довгострокову угоду про постачання

• Не до вподоби
    • Сподобалось

Компанія AxleTech International уклала довгострокову угоду про постачання (LTSA) з Thales на поставку своїх незалежних модулів підвіски серії 3000 (ISM), призначених для використання в легкій захищеного мобільного машині Hawkei 4x4 PMV-L (Protected Mobility Vehicle-Light).
    Hawkei являє собою нове покоління захищених машин, має вантажопідйомність до трьох тонн, броньований захист, високу мобільність і прохідність. Власна система підвіски ISM від AxleTech спроектована таким чином, щоб забезпечити максимальну мобільність колісної машини на пересіченій місцевості і керування характеристиками для забезпечення найкращих умов їзди на різних профілях місцевості.
    «Hawkei використовує наш досвід у створенні незалежних систем підвіски, і ми раді продовжувати працювати з Thales з метою підтримки їх транспортних платформ», - сказав Білл Гризения (Bill Gryzenia), головний виконавчий директор AxleTech.
    Програма є продовженням давнього партнерства між AxleTech і Thales. Раніше компанії об'єднували свої зусилля у виробництві броньованої машини Bushmaster від Thales. Bushmaster оснащений перевіреними мостами від AxelTech з незалежною підвіскою ISAS, а сама бойова машина успішно експлуатується трьома арміями по всьому світу.
    Угода LTSA укладено в підтримку контракту Фалес з Австралійськими силами оборони на виробництво 1100 машин для програми LAND 121 Етап 4. Поставки машин Австралійським силам оборони будуть завершені в 2021 році. AxleTech виробляє підвіски ISM для Hawkei на своєму заводі в Сент-Етьєн, Франція. Компанія також забезпечить комплексну матеріально-технічну підтримку на весь період серійного виробництва машин.

Схожі новини
  • AxleTech International продемонструвала нову незалежну підвіску на IDEX
  • Сили Оборони Австралії отримують першу партію Hawkei 4x4 від Thales Australia
  • Qinetiq Australia починає польові випробування легкої броньованої машини Hawkei 4x4 для австралійської армії
  • AxleTech International оголошує про випуск нової незалежної підвіски
  • Австралія закупить 1100 машин Hawkei

• Додати коментар
    оновити, якщо не видно коду

Заборонено використовувати ненормативну лексику, образу інших користувачів даного сайту, активні посилання на сторонні сайти, рекламу в коментарях.

Фото новини
Подія дня