VoenProm

• Не до вподоби
    • Сподобалось

Австралія: учасники Етапу 3 LAND 400 дають пропозиції для Land Forces 18
    Нещодавно австралійці оголосили запит для тендера (RFT) по Етапу 3 програми LAND 400. Таким чином, управління Land Forces 18 надає відповідну можливість конкурентам представити свої системи і можливості для осіб, що приймають рішення.
    Три основних конкурента готуються продемонструвати свої різні машини, які будуть конкурувати за проект вартістю близько 10-15 млрд. дол. США, метою якого є заміна застарілих бронетранспортерів М113 у виконаннях бойової машини піхоти і бронетранспортери. Основними конкурентами є BAE Systems з CV90 MkIV, Hanwha Defense Systems з AS21 Redback і Rheinmetall з KF41.
    CV90 MkIV народився з програми досліджень і розробок, в яку були включені відгуки семи країн, в даний час експлуатують платформу CV90. З оновленням моторно-трансмісійного відділення CV90 MkIV тепер має новий двигун потужністю до 1000 кінських сил і більш потужну трансмісію X300 надаючи користувачам можливість перевозити додаткові дві тонни корисного навантаження без шкоди для маневреності машини.
    Новий CV90 MkIV був представлений на Eurosatory 2018 у варіанті, оснащеному жилої двомісним вежею, озброєного автоматичною гарматою калібру 35 мм з довжиною ствола 500 мм, одним спареним кулеметом калиьра 762 мм, одним 40-мм автоматичним гранатометом і двома протитанковими керованими ракетними установками, встановленими з правого боку башта. У кормовій частині CV90 MkIV можуть розміститися 8 піхотинців, які мають можливість покинути машину через велику рампу з гідравлічним приводом, розташованої в задній частині корпусу.

Австралія: учасники Етапу 3 LAND 400 дають пропозиції для Land Forces 18

Південнокорейська компанія Hanwha Defense Systems пропонує AS21 Redback варіант подальшого розвитку бойової машини піхоти K21. БМП K21 описується Hanwha як бойова машина піхоти, яка відповідає поняттю «транспорт для піхоти з бойовими можливостями». K21 має на 20% більш легкий вага і на 50% більш низьку ценову, ніж аналогічні машини в інших країнах. K21 досягла високого ступеня локалізації і має широку лінійку варіантів, включаючи легкий танк зі 105-міліметрової башенней і ремонтно-евакуаційну машину середньої потужності. Це новітня бойова броньована машина, яка знаходиться на озброєнні армії Республіки Корея.
    AS21 буде забезпечувати можливість установки на неї систем активного захисту. Redback, як і його конкурент від BAE, зможе перевозити 11 осіб (три члени екіпажу і вісім піхотинців) при максимальній швидкості руху 70 км/год на дорогах з твердим покриттям (40 км/год на бездоріжжі), з робочим запасом ходу 500 км. Озброєння складається з 40-мм автоматичної гармати і 762-мм спареного кулемета.

Австралія: учасники Етапу 3 LAND 400 дають пропозиції для Land Forces 18

KF41 Lynx від Rheinmetall також являє собою гусеничну высокозащищенную боевыю машину піхоти, розроблену для задоволення вимог Етапу 3 LAND 400. Вона була офіційно представлена на Eurosatory 2018. Lynx, описана як дуже живуча, адаптується до різних умов, надзвичайно маневрена, і з величезним запасом вантажопідйомності, є бойовим засобом наступного покоління, призначеної для протистояння викликам майбутнього бою.
    Бен Хадсон (Ben Hudson), глобальний керівник підрозділу Vehicle Systems компанії Rheinmetall, сказав: «З Lynx KF41 команда Rheinmetall розробила воістину інноваційну бойову машину наступного покоління. Широта можливостей, які БМП Lynx надає солдатам, порівнянна справжнім швейцарським армійським ножем, який має безпрецедентну корисність при лбих конфліктах. Її модульні, що адаптуються системи забезпечення живучості дозволяють машині розвиватися протягом життя, високий рівень мобільності надасть командирам бойових груп велику тактичну гнучкість в бою, а різноманітні можливості, якими володіє вежа Lance 2.0 дозволяють екіпажу ефективно працювати в широкому розмаїтті бойових ситуацій ".
    Гері Стюарт (Gary Stewart), керуючий директор Rheinmetall Defense Australia, сказав: «Rheinmetall розробив цю машину, щоб забезпечити ідеальний рівень зрілості, коли Австралія візьме її на озброєння в 2026 році, - і у неї буде запас росту для розширення цих можливостей протягом її 40-річного терміну жизньи».
    Lynx KF41 з самого початку була розроблена для задоволення наступних оперативних потреб:
    забезпечувати потреби в озброєнні на рівні взводу, щоб командири могли пристосовуватися під час бойового контакту; системи бойових озброєнь, необхідних для проведення операцій по всьому спектру конфліктів
    висока мобільність, що забезпечує тактичну гнучкість при контакті
    адаптованість систем, які можуть бути відновлені або замінені безпосередньо в польових умовах
    живучість, яка змушує противника діяти вище порогу виявлення
    Lynx KF41 може перевозити 12 осіб (три члени екіпажу і до дев'яти піхотинців), має максимальну швидкість руху 70 км/год і запас ходу понад 500 км, з озброєнням, що складається з вежі Lance 2.0 з автоматичною гарматою калібру 30-35 мм, 762-мм спареним кулеметом і безліччю додаткових засобів і систем озброєння.

Схожі новини
  • BAE Systems представляє нове покоління своєї БМП CV90 MkIV
  • На Eurosatory 2016 BAE Systems повідомила подробиці своєї пропозиції для Етапу 2 LAND 400
  • BAE отримала контракт на модернізацію ББМ CV90 в Швеції